Tunsori si coafuri

Monday, May 28, 2012

Sugestii de tunsori si coafuri par scurt. Personalizeaza-ti originalitatea!

Tunsori pentru par scurt sunt foarte variate, dar important este sa le potrivim cu forma fetei. Se cunosc patru tipuri de forma a fetei, ovala, patrata, romb, rotunda. Foarte mare rol il joaca tipul parului, grosimea, starea acestuia, daca ai optat pentru coafura par scurt, primul lucru pe care ar trebui sa-l faci este sa te informezi sau sa consulti un frizer.



Forma rotunda
Michelle Williams
1 Tip - forma rotunda:

     Caracteristici : Liniile orizontale ce unesc timplele sunt aproximativ aceleasi cu cele perpendiculare ce unesc fruntea cu barbia, fruntea este usor latita, barba rotungita.  Deseori se sugereaza tunsori cu volum in crestetul capului si putin volum in  jurul urechior pentru a alungi fata.
Cararea in mijloc sau intr-o parte, liniile bine filate, asimetrice,sunt binevenite. In nici un caz nu opta pentru par dat pe spate, acesta iti evidentiaza forma rotunda a fetei.



Rihanna

forma ovala
2 Tip - forma ovala :

    Caracteristici : Perpendiculara de la frunte spre barbie este mai lunga decit orizontala de la timple, fruntea este ingusta si inalta, barba usor rotungita.
    Aceasta forma a fetei se potriveste pentru orice tip de tunsoare, fie ca e cu breton pentru a masca fruntea si a evidentia ochii, sau fara, pentru a evidentia finetea sprincenelor, retinete de la volumul prea mare pentru a nu crea o alungire prea tare a fetei.



forma patrata


Demi Moore
3 Tip - forma patrata :

    Caracteristici : Liniile perpendiculare si orizontale sunt aproximativ aceleasi, fruntea este ingusta si inalta, barba dreapta, formele fetei bine evidentiate.
Se recomanda un usor volum in creset pentru a crea o usoara alungire a fetei, nu sunt dorite tunsorile drepte, simetrice sau bretonul opteaza pentru suvite asimetrice, scarite.




Keira Knightley

forma romb
4 Tip - forma romb :

     Caracteristici : Liniile orizontae sunt late, vizibil ingrosate, sprincene mari, nas usor latit, barba deseori prea ingusta.
     Pentru acest tip al fetei, se sugereaza evitarea liniilor drepte ce pornesc dinspre frunte si tind spre barbie, parul voluminos simetric, usor incilcit, opteaza pentru un breton usor filat, taie din sprincene. Evidentiaza-ti ochii si obrajii!



 Cele mai renumite 101 modele de tunsori si coafuri pentru orice virsta !

 
   


    


   


    


   


   


    


    


    


    


    


    


    


    


    


   


   


   


   


   


 




No comments:

Post a Comment